Venligst log ind eller opret et login for at se det detaljer om levering, eller hent selv i dit område

Prisen er pr person og MED tilbehør

ca 210 gr. kød pr person (vægt før stegning)

En 2-personers steg vejer således ca 420 gr, en 3-personers steg ca 630 gr. (vægt før stegning)

:

Prisen er pr person og MED tilbehør

ca 400 gr. pr. person (svarer til 1/1 rack)

:

Prisen er pr person og MED tilbehør

ca 210 gr. kød pr person (vægt før stegning)

En 2-personers steg vejer således ca 420 gr, en 3-personers steg ca 630 gr. (vægt før stegning)

:

Prisen er pr person og MED tilbehør

ca 210 gr. kød pr person (vægt før stegning)

En 2-personers steg vejer således ca 420 gr, en 3-personers steg ca 630 gr. (vægt før stegning)

:

Julebuffet 1 - min 10 kuverter

  • Karry sild og krydrede Julesild, capers og løg
  • Hjemmelavet rejesalat med halve æg
  • Gravad laks m/dild dressing
  • Sennep/farin glaseret Juleskinke med spinat i fløde
  • Helstegt Svinekam med frisk rødkål/appelsin salat
  • Skiver af kold Chicago Roast med pickles og friterede løg
  • Flødekartofler
  • Valnødde Paté med drueagurker og syltet græskar
  • Hjemmelavet Ris á l´amande
:

Julebuffet 2 - min 10 kuverter

  • Røget laks m/ citron, agurk, tomat og dild-creme fraiche 
  • Hjemmelavet luxus tunmousse pyntet med rejer
  • Hjemmelavet kalkunsalat i flødemayonaise pyntet med ananas og bacon
  • Chicago Pork Roast (lun hel steg af glaseret skinke)
  • Chicago Turkey Roast (lun hel steg af supermørt kalkunbryst)
  • Chicago Roast (lun rosa stegt hel steg fra udvalgte kvalitetsokser) 
  • Flødekartofler 
  • Julepastasalat med tomatpesto, rosiner og majs 
Desserter
Vælg mellem
  • Ris á l´mande
  • Islagkage
  • Chokoladekage
  • Chokolademousse  
:

Julebuffet 3 - min 10 kuverter

  • Marinerede hvide Julesild, capers og løg
  • Hjemmelavet rejesalat med halve æg
  • Hjemmelavet kalkunsalat med ananas og bacon
  • Lun Sennep/farin glaseret Juleskinke med spinat i fløde
  • Lun leverpostej med bacon og champignons
  • Rullepølse med rå løg og sky
  • Skiver af kold Chicago Roast med ristede løg og remoulade
  • Hjemmelavet Ris á l´amande med kirsebærsauce
:

Den faste del består af:

Hvide sild m. karrysalat og rå løg

Hjemmelavet rejesalat med halve æg

Lun leverpostej m. bacon og champignons

Skiver af rosastegt tyksteg m. ristede løg og remoulade

Lun kamsteg m. sprød svær samt rødkål og surt.

:

Jule Get Together - min 4 kuverter

  • Karrysild og krydrede Julesild, carrysalat, capers og løg
  • Hjemmelavet rejesalat med halve æg
  • Tunmousse
  • Glaseret Juleskinke
  • Skiver af kold Chicago Roast med pickles og friterede løg
  • Flødekartofler
  • Hjemmelavet Ris á l´amande

Bemærk: brød medfølger ikke

:

----Forret, vælg mellem----

Hjemmelavet tunmousse og rejer.

eller

Lakseruller med tunmousse

Hertil dressing, fransk landbrød og smør

----Hovedret, 3 stege og 6 tilbehør----

Rosastegt Chicago Roast

Kalvesteg stegt som vildt

Sennepsglaseret skinkesteg

Flødegratinerede kartofler

Små smørstegte kartofler

Flødesauce og bearnaisesauce

Glaserede perleløg/gulerødder/bønner

Salatbar

Hjemmekrydrede dildchips

----Dessert----

Islagkage og chokoladekonfekt kage

:

Nytårsmenu sælges kun den 31 december og skal afhentes på aftalt tidspunkt mellem kl. 16-18. Nytårsmenuen skal bestilles senest den 23. december. minimum 2 kuverter.Efter d. 28/12 kan der ikke ændres i afgivne bestillinger. Vælger du et afhentningstidspunkt før kl 16.00 vil din nytårsmenu være klar som "varm selv menu".

Forret

Krydderbagt Laks eller Tunmousse m/ grønne asparges, hjemmelavet dressing og flûtes

Hovedret

Helstegt rosa Chicago Roast m/ flødekartofler, mixed salat og sauce bordelaise

Dessert

Hjemmelavet Mandelkage og Callebaut Chocoladekonfektkage. Med coulis af mørke bær og flødeskumscremefraiche.

 

Der kan tilkøbes mellemret - Osteanretning m/ 5 slags oste, druer, peberfrugt, kiks og smør - kr. 40.-

:

Nytårsmenu sælges kun den 31 december og skal afhentes på aftalt tidspunkt mellem kl. 16-18. Nytårsmenuen skal bestilles senest den 23. december. minimum 2 kuverter. Efter d. 28. kan der ikke ændres i afgivne bestillinger. Vælger du et afhentningstidspunkt før kl 16.00 vil din nytårsmenu være klar som "varm selv menu".

Forret

Krydderbagt Laks eller Tunmousse m/ grønne asparges, hjemmelavet dressing og flûtes

Hovedret

Helstegt rosa Oksemørbrad m/ flødekartofler, mixed salat og sauce bordelaise

Dessert

Hjemmelavet Mandelkage og Callebaut Chocoladekonfektkage. Med coulis af mørke bær og flødeskumscremefraiche.

 

Der kan tilkøbes mellemret - Osteanretning m/ 5 slags oste, druer, peberfrugt, kiks og smør - kr. 40.-

:
WILLIES ROADHOUSE

Se menuerne ved at klikke her

Indkøbs kurv

Du har ikke noget lagt i indkøbskurven endnu. Vælg fra menu kortet til venstre.
Det første tidspunkt for afhentning er fredag kl. 18.45, men du kan også bestille til senere tidspunkter og datoer. Buffeter skal dog bestilles min 3 dage før